2005 Juli
Parent 2005 jan 2005 feb 2005 maart 2005 april 2005 Juli 2005 Aug 2005 Sept 2005 Okt 2005 Verjaardagen 2005 Nov

 

Parent

Vakantie Dol de Bretannie

Dit jaar voor 2.5 weken op vakantie naar Frankrijk / Normandie nabij Dol-de-Bretannie. Een acht uur durende autoreis. Voor de eerste keer een sta-caravan, dus geen hotel of appartement. We kwamen aan regen en we gingen weg met met regen, maar daartussen scheen vooral de zon.

Het park en de caravan waren goed, als was het er 's nachts erg koud (waarschijnlijk vooral door de grote temperatuur verschillen tussen dag en nacht).

In het park zelf viel naast zemmen nog veel meer te beleven, zoals een survival tocht voor kinderen (die voor volwassennen hebben we toch maar afgezegd, die was toch iets te veel van het goed)

Natuurlijk ook paardrijden, tafelvoetballen (en van iedereen winnen natuurlijk) en Roline leren vissen (Weliswaar niks gevangen, maar Pro's met extreme uitrusting vingen ook maar 1-2 vissen per dag dus...).

Uiteraard veel tripjes naar stadjes. We deden vaak 's ochtends bezoekjes aan stadjes/etc.

Gewandeld in de omgeving hebben we ook, en zie daar, volgens Roline de 'mooiste Jesuspaal'.

's Middags werd meestal doorgebracht op het terrein met zwemmen, wandelen, spelletjes, spelen, luieren.

en een 'gratis' bezoek in de gamehal was ook altijd leuk... Vooral Julianne vond de demo's van de games erg leuk, vooral omdat ze dat dacht dat zij het deed.

Te eten was er ook genoeg in Bretannie...

En toen was het weer tijd om naar huis te gaan met drie gelukkige meisjes (niet in de laatste plaats omdat ze op de laatste dag nog een keer mochten paardrijden).